Arkiv - Jan-mars 2008
Hovedside
Hovedside
Videoklipp
Kontakt oss
Telefonliste
Linker
Arkiv
Trening
Banen
Search this site or the web powered by FreeFind

Arkiv søk Internet søk
2008
Jan-mars    April    Mai    Juni    Juli    August    September   Oktober   November
Foto Gamle   Nye
Alf Løvik til Senior-NM?
Her ser vi Alf med sin velkjente puttestil senke parputten sin på hull 5 på tirsdag. Front 9 gikk på gode 38 slag. Rett før jul presterte Alf en fabelaktig runde på 69 slag som inneholdt 5 birdier. Alf sier han ikke skal spille Senior-NM på hjemmebane, men med litt overtalelse så stiller han nok opp. Alf har mob. 91755982 og gir etter for litt press. Reidar Nyvik (til høyre) som trener med Alf hver eneste dag får her birdie på hull 4. Åtte handikapperne Torbjørn Lunde, Sigbjørn Sondresen og Bjarne Eikeland satser hardt fram til Senior-NM som går på Solastranden 28.-29. juni.
Ronny Sola har flyttet hjem
Etter et halvt år i Oslo flyttet Ronny hjem i desember. Han jobber over hele verden og akkurat nå er han på Svalbard. Ronny venter barn sammen med sin samboer Helen i slutten av april og bryllupet er planlagt i august. Ronny gleder seg til å begynne å trene på Coachingsystemet og begynne å spille onsdagsmedalene.
- Plassen jeg mistet i Elitegruppa i fjor skal jeg ta tilbake på første forsøk, sier en optimistisk Ronny og ønsker hele klubben et Godt Nytt År!
Frode og Stian Nødland
Frode Nødland (12) som er bror av Stian skal begynne i Solastranden GK. Han har 34,5 i hcp, men er minst like talentfull som sin eldre bror.
Stian (19) som ble historisk i fjor da han som første Solastrandspiller vant en Amatour. Dette skjedde på norges golfperle nr. 1, Kvinesdal og han satte samtidig banerekord (72). Stian har nettopp fått lappen og han har kjøpt seg bil. Sammen med Frode vil han bli å finne på juniortreningene som starter opp til våren. I tillegg til at Frode begynner i Solastranden så har sjefen til Stian også begynt i klubben vår.
Første protime
Arne Salvesen brukte ikke lang tid før han engasjerte Anthony Higgins for å se på sin problematiske sving.
Arne sa etterpå at leksjonen til Anthony hadde vært meget effektiv og nyttig. For en hel time betalte Arne 500 kr som inkluderte tre bøtter med baller.
- Jeg vil nå konsentrere meg om å få til svingen min på rangen før jeg begynner å spille på banen, avslutter en fornøyd Arne.
Mens Anthony hadde protime med Arne Salvesen jobbet greenkeeperne Frode Halvorsen og Bent Bærheim med å innrede proshopen.
Flyttelasset til den nye proen kom på tirsdag. Vi ser Anthony Higgins i vinduet til venstre.
I full trening
Ny i Elitegruppen i år er Elin Einarsen. Hun har trent regelmessig på rangen i hele vinter og nå venter hun bare på at temperaturen stiger et par grader så begynner hun å spille på banen også.
Elin satser knallhardt på å forsvare plassen hun spilte seg til gjennom
kvalifiseringen i høst.

Her er video av svingen til Elin på søndag.