Diskusjonsforum
Regler, starttider og diverse
Onsdagsmedal
- 2004 -


April
Mai     Juni
Juli     August
September
Eclectic 2004
JærCup 2003
Klikk for å få større bilde
Arild Krag
Bent Bærheim
Gøran Stangeland
Ingvar Bærheim
Ketil Sunde
Tom Brueland
Øystein Tønset
Terje Moi
Gunnar Odland
Jens Abrahamsen
Hans Olav Husa
Geir Owe Wærsland
Andres Kjeldner

Pro: Emil Aarthun
Elitelaget 2004:
Banerekordene
Golfsiden.com
Freegolfinfo.com
Euro     USPGA
Evian    LPGA
TV2 Storm Radar
Wunderground
Brukne Kølle vs
N-Vikings 2003
Norges Golfforbund
US GA Rules&Dec
Regelboka 2004-07
NilsJ norsk regelside
Retningslinjer (pdf)
Golf i TV
Dansk TV-søk
The Golf Channel
   Latest Show
Moe Norman
Ransome
2004
OnsMedal 2003 (link-siden)
JærCup 2004
Turneringer
Fotoalbum
Videoklipp
Kontakt oss
Telefonliste
Linker
Arkiv
Trening
Banen
Testskjema for nærspill
Analyseskjema
Fellestrening hver torsdag kl.18.00 med Emil. Vi vil også prøve å få mer individuell trening med Emil, der to spillere sammen har en halvtime slagtrening.

Ellers oppfordres alle til så mye egentrening de har tid og tålmodighet til.
Dette er veldig bra å bruke for å finne ut hvilke deler av nærspillet som du må trene litt ekstra på. Ved å ta testen f.eks. en gang i måneden, ser man også utviklingen i spillet. Print ut skjemaet her, eller så ligger det også noen i elitepermen i proshop. I denne permen settes også de ferdig utfyllte skjemaene.
Skjema for å analysere alle deler av ditt golfspill. Spill minimum 5-6 handicaptellende runder så godt du kan, og fyll ut ett skjema for hver runde. Etterpå kan du se ut i fra dette hva som gjør at scoren ikke blir så lav som du skulle ønske.
Trening
Emils puttetips:
Dette er øvelser som blir brukt av de beste profesjonelle spillerne i verden, og vil garantert føre til at du senker flere putter hvis du bruker dem ofte.
Sett opp fem pegger i en rett linje ut i fra hullet. Første peg to fot i fra, neste tre fot, fire fot, fem fot og seks fot. Putt fem baller i fra nærmeste peg og så fem i fra hver lengde bakover. Bommer du en putt, begynn fra første peg igjen. Dette gjør du helt til du har senket to baller fra hver peg.
Med denne øvelsen vil du bli mye sikrere på de korte puttene, da du får puttet mest på de fremste peggene som du ofte må ta på nytt (med mindre du senker alle 50 puttene i første forsøk).
Korte putter :
Samme øvelse her, men nå gjelder det å få ballen til å ligge innenfor en sirkel med radius på tre fot i fra hullet for å være sikret to-putt. Første peg settes nå 10 meter i fra hullet, neste 13, så 16, 19 og 21.
Fem baller i fra hver peg skal innenfor tre fot fra hull. Begge disse øvelsene er også utrolig gode for å putte med press.
Lange putter :
Øvelser for å trene opp svingbane og retning :
Lag en tynn linje på treningsgreen med en krittsnor, og putt langs denne. Dette for å se at du får rett utgang på ballen mot hullet.
Legg to litt tykke planker på ca.1meter parallelt med hverandre. Avstanden mellom dem kan til og begynne med f.eks være en cm klaring på hver side av putterhodet. Etter hvert bør man klare å slå putteren uten å treffe plankene når det er en klaring på 2-3 millimeter.
NB !
Øvelser på puttegreen bør gjøres uten golfsko, slik at ikke greenen blir helt ødelagt av spikemerker. Skift også plass etter en stund.